Uitgebreide testen

Optie24 biedt een compleet assortiment binaire opties uit één hand, wat niet noodzakelijk het geval is met andere makelaars. Een optie Builder voor de zelf-constructie van binaire opties is inbegrepen evenals een Double Up-functie (Win bij Double-tikken een limiet prijs) of de One Touch opties, en er zijn natuurlijk de klassieke functies Call / Put en Range opties. Met 200 dollar kan worden geopend een account, de kleinste totale handel 25 dollar, het hoogste $ 1.500.

Trading platform en de veiligheid op Optie24

De grafische structuur van de web-interface spreekt voor zichzelf, de nieuwkomer voelt met intuïtieve bediening meteen comfortabel op Optie24.

De huidige prijs, de uitlaat moment en de niewus pay-out ratio is de makelaar op, zodat de gegevens kunnen worden gezien in een oogopslag een overzicht toont ook de vorige oproep en Putkäufe op. Cursus informatie zoals gebruikelijk door Reuters geleverd, zijn duidelijk beschikbaar zijn voor de handelaar.

Analyse functies zijn slechts gedeeltelijk beschikbaar, die in bijna alle binaire opties makelaars het geval is en geen wonder, omdat het uiteindelijk gaat om een unieke, binair naar een bepalende gebeurtenis gezet ondergaan en zeker niet de charts uitgebreide analyses.

Alleen geen angst

Handelaren die de nog steeds bedrijven die ofwel de grafieken op Optie24 of externe hulpmiddelen andere aanbieders die worden aangeboden op diverse voorraad pagina’s gratis en registratie data te gebruiken willen.

Uitgebreide testen
Uitgebreide testen

Voor mensen die met binaire opties reizen eerste derivaten van of principe van de beurshandel gebied, dient link te worden opgemerkt op dit punt dat het ontbreken van een analyse-instrumenten en zelfs vertraagd prijs bevestigingen voor alle discount broker de norm zijn geworden.

Slechts een paar Forex brokers die deskundige adviseurs hebben als Metatrader programma-aanbod in koor de geschikte analysetechniek met de opname van de indicatoren in de hitlijsten.

Altijd kijken

Tot op heden heeft echter ook Optie24 geen app voor mobiele trading iPhone of Android, en de waarschijnlijke miss sommige handelaren pijnlijk.

 

Customer Service, Banking & bonus Optie24

De steun van Cyprus gemeld, maar woonachtig in mijn hoofdkwartier in de Britse Maagdeneilanden Brokers gevonden in verschillende talen, onder anderen Duitse plaats. De contactgegevens van diensten kan zoals altijd aan de rechterkant van deze pagina worden gevonden. Het is een detusche aantal beschikbaar.

Optie24 een van de brokers met het meeste aantal soorten op de markt. Stortingen en opnames kunnen kosteloos op verschillende manieren worden uitgevoerd. Naast de klassieke krediet- en debetkaarten zijn ook verschillende e-wallets als Skrill Moneybookers, Neteller en zelfs Paypal verkrijgbaar bij Optie24. Aufbuchungen go “instant” terugboekingen duren, afhankelijk van betaalmethode i.d.R. tot 48 uur. Portefeuilles sneller gaan.

Onze conclusie aan deze verkoper

Optie24 betaalt actie en rekening Afhankelijk een bonus ten bedrage van maximaal 50% op de eerste storting. Verdere bonussen voor bestaande klanten worden toegewezen wanneer binaireoptiesned.com Latere aankopen worden gedaan. Echt goede klanten kunnen deelnemen aan een soort VIP-programma en aanvullende diensten te ontvangen hier.
Conclusie te Optie24

Een duidelijke en uiteraard zeer klantvriendelijke makelaar die kan nieuwkomers van harte worden geplaatst, tot – niet te onderschatten – de ontbrekende mobiele mogelijkheden voor de handel. Dit moet in het achterhoofd worden gehouden, de redactie van mening dat deze optie in binaire opties voor zeer bepalend. Als alternatief kunnen we raden u handelaar of Topoption zoomen.